Dit is de Nokia ATF-II ombouwpage

april 2002: Deze site wordt niet meer onderhouden. Informatie kan verouderd zijn.

Meer ombouwinformatie is beschikbaar op de site van Museum Jan Corver.

Status nokiaproject

Het zendamateurmuseum heeft na het succes van de T813 actie een partij KF161's en Nokia ATF-II's gekregen. De KF161's voor 2 meter zijn inmiddels verkrijgbaar via het museum (inclusief ombouwpakket en documentatie). Voor de Nokia 70cm wordt nog een ombouwpakket ontwikkeld. Pas als dit beschikbaar is zal ook deze met ombouwpakket worden uitgeleverd. Op dit moment (november 1998) wordt een print ontwikkeld om het duplex filter te vervangen. Omdat hierop ge-etste filters en transmissielijnen zitten is het niet erg triviaal en moet hiermee nog wat ge-expirimenteerd worden.

De ombouwset is leverbaar vanaf 13 maart 1999 beschikbaar! Kijk HIER voor de informatie en ombouwbeschrijving en bedieningshandleiding.
Finnish translation of the PE1DTN-Software manual by Aatos Poutiainen OH8JEP

Ombouwsetjes zijn verkrijgbaar voor fl 75,-. Het setje bevat een hoogwaardige doorgemetalliseerde print waarop het filter is ge-etst, een EPROM met de nieuwe software, PIN-diodes, HF-connectortjes, spoeltje, kortom alle benodigde onderdelen en een handleiding.

De sets zelf kosten 65 gulden, een bijbehorende hoorn kost 25 gulden. Het complete pakket: Nokia+hoorn+ombouwsetje kost 150 gulden.

Voor meer informatie kun je kontakt opnemen met Cor Moerman van het museum.

Informatie


Als je problemen hebt stuur ondergetekende dan een berichtje; je wordt dan handmatig op de lijst geplaatst.


Teletron T813-homepage

Stuur aanvullingen/opmerkingen naar: Herman, PA3FYW apestaart AMSAT punt ORG